inici fundació estudis erasmus recerca professorat hemeroteca secretaria on-line mediateca contacte
 
castellano
 

Avís

 
01/06/2019
CONVOCATÒRIA I BASES PER A LA SELECCIÓ DE PROFESSORS INTERINS DE L’ESADIB
Resolució del president del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) de 23 de maig de 2019 per la qual s’autoritzen la convocatòria i les bases per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

·25/06/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica la llista provisional d’admesos i exclosos per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears.

·28/06/2019 Resolució del conseller d'Educació i Universitat i president del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears per la qual es nomena la comissió tècnica de selecció de la convocatòria per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears.

·01/07/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica la llista definitiva d’admesos i exclosos per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i el calendari per a la defensa oral del projecte docent.

·15/07/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica l’acta amb les qualificacions obtingudes pels candidats a la Fase 1 i la llista provisional dels aspirants que han superat aquesta primera fase de la convocatòria per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

·19/07/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica la llista definitiva dels aspirants que han superat la primera fase de la convocatòria per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

·22/07/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica l’acta amb les qualificacions obtingudes pels candidats a la Fase 2 i la llista provisional de les persones que han superat les proves de la convocatòria per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

·26/07/2019 Resolució de la comissió tècnica de selecció per la qual es publica la llista definitiva de les persones que han superat les proves de la convocatòria per a la selecció de professors interins per a diferents àrees com a personal laboral docent de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears.

 
Arxius adjunts
01- 01/06/19 convocatòria i bases per a la selecció de professors interins
02- 01/06/19 model de sol·licitud, de declaració no estar inhabilitat i de compatibilitat
03- 25/06/19 llista provisional d’admesos i exclosos
04- 28/06/19 constitució de la comissió tècnica de selecció
05- 01/07/19 llista definitiva d’admesos i exclosos i calendari de la fase 1
07- 15/07/19 fase 1: acta de qualificacions i llista provisional d’aspirants que l’han superat
08- 19/07/19 fase 1: llista definitiva d’aspirants que l’han superat
09- 22/07/19 qualificacions fase 2 i llista provisional persones superat proves
10- 26/07/19 llista definitiva de les persones que han superat les proves


Tornar ///Imprimir /// Enviar a un amic