inici fundació estudis erasmus recerca professorat hemeroteca secretaria on-line mediateca contacte
 
castellano
Alexey Levinskiy
Antonio Morcillo
Biel Jordà
Carles Molinet
Caterina Oliver Crespí
Cecilia Molano
Cristina Francioli
Fanny Marí
Giacomo Arnaboldi
Joan Carles Bellviure
Joan M. Albinyana
Joan Manel Vadell
Laura Macías
Lluqui Herrero
Maite Villar
Marta Aguiló
Martí Fons
Mateu Grau
Mercè Sancho de la Jordana Cifre
Miquel De Marchi
Núria VIzcarro
Pere Fullana
Pere Josep Mascaró
Pere Josep Santandreu
Philippe Peychaud
Rafael Ruiz
 

Lluqui Herrero

Interpretació davant càmera i Interpretació II

Llicenciada en Interpretació per l'Institut de Teatre de Barcelona. Es forma en diverses escoles, amb Philippe Gaulier, Gabor Tompa, Will Keen, Krystian Lupa, Mariantònia Oliver, Cia Mal Pelo, entre d'altres.

Ha participat a nombrosos muntatges teatrals, entre els més recents cal mencionar: la direcció i adaptació de La maledicció dels morts de gana a partir de La maledicció de Sam Shepard (2014) Teatre Principal de Palma; Una Gavina a partir de La gavina de A.Txèkhov amb el Col·lectiu Set Sibèries, direcció i creació col·lectiva (2014) ; Matrimoni de Boston de David Mamet (2015) dirigida per Rafel Duran, El Somni Produccions; assistent i ajudant de direcció a Hedda Gabler d’Ibsen (2015)dirigida per José Martret, Teatre Principal de Palma; El Balcó de Jean Genet (2016) dirigida per Rafel Duran.

Per a televisió, ha estat actriu protagonista a la sèrie Migjorn, Llàgrima de sang d’IB3 Televisió. Ha format part de l'equip artístic a les sèries Laberint de passions i Vallterra, IB3 Televisió. Ha rodat diversos curtmetratges amb directors com David Mataró i Luis Ortas. Ha treballat en doblatge i locució per a televisió.