inici fundació estudis erasmus recerca professorat hemeroteca secretaria on-line mediateca contacte
 
castellano
Albert Mèlich Rial
Alexey Levinskiy
Biel Jordà
Carles Molinet
Caterina Oliver Crespí
Cristina Francioli
Fanny Marí
Irene Pascual
Joan Carles Bellviure
Joan M. Albinyana
Joan Manel Vadell
Joan Tomàs Martínez Grimalt
Laura Macías
Lluqui Herrero
Maite Villar
Maria Bauçà
Marta Aguiló
Martí Fons
Mateu Grau
Mercè Sancho de la Jordana Cifre
Miquel De Marchi
Pere Fullana
Pere Josep Mascaró
Pere Josep Santandreu
Philippe Peychaud
Rafael Ruiz
 

Rafael Ruiz

Expressió corporal II (El llenguatge del moviment a partir de la noció d'esforç de Rudolf Laban)

Titulat superior en Art Dramàtic por la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid (RESAD) i Màster en Comunicació Audiovisual per la Universidad Rey Juan Carlos. Ha impartit conferències i participat a congressos sobre el teatre, la pedagogia teatral i l’art del moviment a facultats, centres educatius i diferents fòrums culturals a Espanya i a l’estranger.
Director de la RESAD. Des de l’any 1995 és professor d’Interpretació en el teatre del gest a la RESAD. Professor col•laborador de l’Estudio Schinca, centre d’Ensenyament i Recerca de l’Art del Moviment.
Director teatral des de l’any 1990 a diferents companyies professionals, ha dirigit 25 espectacles fins a l’actualitat. Ha rebut diversos premis: premi Max a l’espectacle revelació 2014; premi François Florent 2015 a la trajectòria professional com a director d’escena.
Fundador i Cap de Redacció de Cuadernos del Estudio Schinca, revista d’investigació de l’Art del moviment. Especialista en l’obra de Rudolf Laban, sobre el que ha escrit diversos articles.