24/06 ELS ALUMNES DE 4t PRESENTEN LA GRAN IL·LUSIÓ AL TEATRE PRINCIPAL

Dijous 24 de juny els alumnes de quart curs presentaran el taller La gran il·lusió, d’Eduardo de Filippo, amb direcció d’Aitana Galán a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma.

Aquest taller també es representarà a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal el proper 26 de juny.

Sinopsi

Una parella en crisi, Calogero i Marta di Spelta, es converteixen en l’atracció principal dels avorrits clients d’un hotel d’estiueig.

Una nit, durant un espectacle de màgia, Calogero veu com la seva dona “desapareix” a través d’un sarcòfag i s’aferra a l’esperança que el ‘mag’ li ofereix mitjançant una petita caixa japonesa folrada de miralls: si obre la caixa amb fe, la seva dona apareixerà; si l’obre sense fe, no tornarà a veure-la mai.

La gran il·lusió és, en paraules del seu autor, una faula sobre el joc de la vida; un joc que necessita ser nodrit per la il·lusió i aquesta, alhora, ha de ser alimentada per la fe.

La gran metàfora del joc envolta tota l’obra, en què s’afronta una pregunta crucial: què fer amb la pròpia vida i amb la vida en general quan hi ha valors en joc, no solament aparences.

Direcció del taller: Aitana Galán

Actors: Maria Bauzá Amengual, Frederic Bibiloni Ramis, Pau Cirer Ferrà, Inés González Rayo, Pedro Orell Melian, Nuria Rigo Piña, David Rodríguez Sabater, Irene Soler Cubí.

Entrades a la taquilla del Teatre Principal