Taller d’Art Dramàtic per a alumnes amb altes capacitats intel·lectuals a l’ESADIB

El passat dissabte 21 d’abril es va celebrar a l’ESADIB el taller “L’expressió dramàtica com a eina per al desenvolupament creatiu: el joc teatral” per a estudiants del programa MENTORiment, dirigit a alumnat identificat amb Altes Capacitats Intel·lectuals (ACI) gestionat i coordinat per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Els estudiants varen gaudir d’un curs pràctic d’iniciació als fonaments del joc escènic a càrrec dels professors Martí Fons i Maite Villar. Amb aquest curs es pretén donar a conèixer als alumnes les bases de l’art dramàtic des del moviment de l’actor, la seva adaptació a l’espai escènic i el treball de l’oralitat per produir l’encarnació dels personatges.

MENTORiment pretén propiciar un enriquiment extracurricular a l’alumnat identificat amb altes capacitats intel·lectuals de tercer i quart curs d’ESO, de Batxillerat i d’FP de les Illes Balears amb la finalitat de desenvolupar el pensament divergent, estimular la motivació intel·lectual, i potenciar les seves capacitats.

  • Logo MENTORiment
  • Estudiantes en el Taller