FIRA B! 22

Entre el 27 de setembre al 2 d’octubre de 2022 arriba a Palma la setena edició de Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, organitzada per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura -a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics-, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

La trobada té com a principal objectiu donar a conèixer les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Illes Balears, mitjançant una atractiva programació adreçada a programadors, artistes i públic en general.

Enguany l’Esadib està col·laborant amb la fira i demà dijous a les 17 h. es presentarà la peça » L’home del vol vertical» de La Fornal la Espectacles a l’auditori de l’Esadib.

Com a novetat ús comuniquem que:

Tot l’alumnat de l’ESADIB està convidat a assistir gratuïtament a tots els espectacles d’arts escèniques de Fira B! 2022. Podeu consultar la programació completa, aquí.

Per accedir-hi hauran de mostrar el seu carnet als accessos de cada actuació. (L’alumnat de primer tindrà el nom a la taquilla, per si encara no tenen el carnet)

ATENCIÓ: L’entrada queda supeditada a la disponibilitat d’aforament, una vegada que hagin entrat tots els programadors acreditats a la sala.