25/02 ACTE INAUGURAL DELS 10 ANYS DE L’ESADIB

Dia 25 de febrer va tenir lloc l’Acte inaugural del 10è aniversari de l’ESADIB. Inicià l’acte el Sr. Martí Fons, secretari acadèmic del centre, donant la benvinguda als assistents i llegint el discurs del director acadèmic, Sr. Pere Fullana, excusant la seva presència per motius de salut. Fullana en el seu discurs destacà la posada en valor dels estudis superiors d’art dramàtic al llarg d’aquests deu anys d’existència de l’ESADIB, les tasques assolides i les que queden per fer. També explicà, que els deu anys es celebraran treballant més, i oferint més activitat acadèmica i cultural que a un any normal, com la classe magistral que impartí el Dr. Jaume Mascaró Pons, Teatre, política i emocions.


Un dels objectius de l’escola, ha dit al discurs, és compartir i transmetre els recursos i eines amb que es capaciten als alumnes amb els sectors que mouen l’economia de les Illes Balears, fent-los servir com a mecanisme de promoció i millora contínua. També és important mantindré una col·laboració fluida amb altres institucions acadèmiques superiors i universitàries, així com amb entitats culturals i artístiques de la comunitat.


Després s’impartí la classe magistral del Dr. Jaume Mascaró Pons, Teatre, Política i emocions.


Tancà l’acte el conseller d’Educació i Universitat, Sr. Martí March, citant a les persones rellevants per a la creació de l’ESADIB i a totes aquelles que l’han integrada al llarg dels deu anys. El conseller considerà que aquests deu anys demostren que és necessària la seva continuïtat, i un dels objectius és la seva consolidació a tots els nivells. Va concloure dient “És una bona notícia educativa per a les Illes Balears els 10 anys de l’ESADIB”.

  • 01
  • 02
  • 03