Convocatòria per cobrir vacant de Profesor/a de l’Àrea de Veu i Música

Palma, 13 de setembre de 2023

Convocatòria per cobrir un lloc vacant d’interinatge de 6 mesos per a professor/a de l’Àrea de Veu i Música de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB).

Les assignatures a impartir són Música II, Música III i Cant II

Lloc de treball: ESADIB

Període: 1r semestre

Documentació (enllaços):

Proves d’accés setembre

Fins el 27 de juliol obert el termini de preinscripció de les PROVES D’ACCÉS per la convocatòria de SETEMBRE per estudiar el GRAU SUPERIOR EN ART DRAMÀTIC a l’Esadib el curs 23-24

Aquí trobaràs tota la informació!

Ajuts de desplaçament

Acaba de sortir el BOIB número 84, de 22 de juny de 2023, amb la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional per la qual es convoquen ajuts de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursen estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a la Unió Europea (UE-27) durant l’any acadèmic 2022-2023.

NOVETAT: Aquests ajuts són compatibles amb altres ajuts per a les mateixes finalitats (inclosa la beca del Ministerio de Educació y Formación Profesional).

El termini de  presentació de sol·licituds finalitza el dia 20 de juliol de 2023.

Us adjuntam el BOIB per al vostre coneixement.

Tota la informació i l’enllaç per realitzar el tràmit telemàtic ho trobareu a Govern Illes Balears – Detall de la notícia (caib.es)

CANÇONS A BOCA DE CANÓ. Alumnat de 3B amb Xavier Núñez

Les alumnes de 3r B i el professor Xavier Núñez presenten CANÇONS A BOCA DE CANÓ els dies 20 a les 18h (per a la comunitat educativa) i 21 de juny a les 18:00 h a l’auditori de l’ESADIB.

 

Sinopsi

La música té una finalitat: ser escoltada. També ens ensenya a escoltar el món. Allibera al torrent sanguini endorfines, adrenalina, permet l’alliberació i el desbloqueig. Atropella sense pietat amb la veritat. El amor, Massiel. Cançons en i per a tot. My friends. Intensitat. Una copa? Unes cookies. Com en Kurt Cobain. Puc posar una cançó?

​​​​​​​

Fitxa artística

Obra de creació pròpia de 3r B

Direcció: Xavier Núñez

Intèrprets: Juan Bolívar, Karen Codina, Andrea Martínez, Marina Morro, Isabel Pappalardo, Guillem Rey

 

Composició musical: Jaume Font “Fonti”

@imatge cartell: Xen Garcinuño

RAI. Alumnat de 3A amb Caterina Alorda

Sinopsi

Immigrar, viatjar, prendre decisions i arriscar-se. Històries normalment carregades de drama i desgràcia que ocorren diàriament…i que nosaltres emprar per crear? per incitar l’aplaudiment del públic?

​​​​​​​

Fitxa artística

Obra de creació pròpia de 3r A

Direcció: Caterina Alorda

Intèrprets: Tòfol Cladera, Lina Quiroga, Lucía Mir i Dani 

Convocatòria d’estabilització del cos de professors i PAS de la FESMAE

El passat 23 de desembre es va firmar l’Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de Professors de la FESMAE.

L’informació es troba recollida al BOIB Núm. 170 del 30 de desembre de 2022 Fascicle 310 – Sec. II. – Pàg. 61863

ATENCIÓ: CORRECCIÓ D’ERRADES SOBRE EL BOIB 170 DE 30 de desembre, al BOIB Núm. 10 del 21 de gener de 2023 / Fascicle 12 – Sec. II. – Pàg. 2215

 

PROVES D’ACCÉS curs 23/24

OBERT EL TERMINI PER A REALITZAR LES PROVES D’ACCÉS A L’ESADIB.

Al següent link trobeu la informació de la preinscripció d’aspirants per el curs 23/24: Preinscripció per al curs 2023/2024 – Esadib

RESOLUCIÓ MEMBRES TRIBUNAL PROCÉS ESTABILITZACIÓ

El passat 2 de maig, va sortir publicada la resolució del conseller d’Educació i Formació Professional i el president del patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears, on es nomenen els membres del tribunal de la convocatòria del procés excepcional d’estabilització (vegeu enllaços):

  1. Per concurs d’oposició
  2. Professorat
  3. Personal PAS

 

A partir d’ara s’aniran activant els processos de baremació.

PROVA GENERAL D’ACCÉS

Convocatòria de les proves específiques d’accés als ensenyaments artístics superiors d’Art Dramàtic, de Disseny i de Música per al curs 2023-24

 

Les persones que es vulguin matricular als ensenyaments artístics superiors i no compleixen els requisits d’accés (a. Tenir el títol de batxillerat o equivalent. b. Haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.) han de sol·licitar la inscripció per fer la prova general d’accés.

La inscripció s’ha de fer mitjançant l’ANNEX 5   (Sol·licitud de prova general)  i el termini per presentar-la finalitza divendres 28 d’abril del 2023.

Les sol.licituds d’inscripció s’ha d’adreçar al Director General de Formació Professional i EAS per registre electrònic o bé en el registre de la conselleria.

JORNADES DE PORTES OBERTES ESADIB

Els propers dies 20 de maig i 3 de juny del 2023, d’11 a 13h, tindran lloc les JORNADES DE PORTES OBERTES a l’ESADIB.

Les sessions s’adrecen al futur estudiantat i les seves famílies i tenen com a objectiu informar dels estudis que s’imparteixen a l’ESADIB i resoldre dubtes sobre les particularitats dels estudis superiors en art dramàtic, les seves sortides professionals, així com informació complementària sobre les assignatures, la vida al centre, la mobilitat internacional, les proves d’accés, els requisits d’entrada etc.

La jornada comptarà amb el següent programa:

  • Una visita guiada al centre on es podran veure les aules, el teatre i les instal·lacions
  • La mostra d’un treball fi d’estudis d’una o dues graduades que van acabar el curs 21-22
  • Una presentació detallada del pla d’estudis, els requisits d’entrada, les proves d’accés, etc…
  • Una conversa amb la directora de l’Esadib per poder resoldre dubtes o qüestions diverses

Si esteu interessats o interessades, si us plau envieu un email a: esadib@fesmae.com indicant:

  • Dia que voleu venir,
  • Nom complert i DNI de les persones que vindran

Us hi esperem!!