Publicació de les bases de la convocatòria / AJUTS ESCUT SOCIAL “AMB TU”

Avui, 7 de desembre del 2022, es publiquen les bases de la convocatòria d’ajuts de l’escut social AMB TU, que consta en la bonificació total de la primera matrícula i reducció del 50% del cost de les segones matrícules per a l’any acadèmic 22-23, per als i les estudiants de l’ESADIB.

El Govern de les Illes Balears, conscient de la situació econòmica i social actual, ha impulsat una sèrie de mesures per garantir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, entre les quals destaca una política de beques i ajuts a l’estudi inclosos en el pla “Amb Tu”, un escut social per ajudar les famílies de les Illes Balears que conté una sèrie de mesures de protecció immediata i avanç. Amb aquest objectiu, ha aportat el finançament necessari per dur a terme la present convocatòria amb la col·laboració de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB).

Els ajuts s’adrecen als estudiants dels centres de la FESMAE-IB matriculats als ensenyaments artístics superiors de grau que durant l’any acadèmic 2022-23 compleixin els requisits acadèmics i de renda familiar que s’estableixen a la convocatòria.

VEGEU LES BASES de la convocatòria.

Atenció: El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 12 de desembre de 2022 i finalitzarà el dia 23 de desembre de 2022!

CURS DE LLENGUA ORAL

Estàndard i models de llengua

Els propers dimecres 23 i 30 de novembre de 16.30 a 19.30 tindrà lloc el Curs de Llengua Oral (Estàndard i models de llengua) per al professorat de l’Esadib a càrrec de Maria Antònia Puigròs.

L’objectiu del curs és millorar les competències en llengua catalana del professorat per poder tenir més eines pedagògiques i una aproximació més transversal en el tractament textual de la interpretació. El curs l’organitza el departament de veu.

Maria Antònia Puigròs és doctora en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en els models lingüístics dels mitjans de comunicació. Ha participat en nombrosos projectes d’investigació i actualment és membre del grup de recerca Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política en el Món Contemporani de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Convocatòria Professorat

Avui dia 13 d’octubre del 2022 a les 14:00 hores es publica L’ACTA FINAL amb els resultats del procés de selecció de la CONVOCATÒRIA DE PLAÇA DE SUBSTITUCIÓ de professor de l’àrea de moviment.

Convocatòria Professorat

Avui dia 11 d’octubre del 2022 a les 14:00 hores es publica la LLISTA d’aspirants admesos / exclosos pel procés de selecció de la CONVOCATÒRIA DE PLAÇA DE SUBSTITUCIÓ de professor de l’àrea de moviment

Convocatòria Professorat

Avui 17/10/2022 a les 14:00 es dóna a conèixer el resultat del procés de selecció per la plaça de l’àrea de teoria teatral i literatura dramàtica.

Vegeu ACTA de la comissió avaluadora.

Ajudantia tallers de 4rt

Per graduats i graduades en el curs 21-22

Busquem dos graduats o graduades de l’any 21-22 que tinguin ganes i temps de fer l’ajudantia dels tallers de 4rt, que es presentaran al Teatre Principal el proper mes de febrer, dirigits pels professors Joan Fullana i Lluqui Herrero.

La selecció es farà per concurs.

Si tens ganes de presentar-te omple el següent FORMULARI fins el dia 14 d’octubre i us farem saber el més aviat possible els resultats del concurs

CONDICIONS

TASQUES
La figura de l’ajudant/a de direcció de Taller inclou les tasques i responsabilitats següents:

 • Aportar opinió externa i perspectiva en el procés creatiu.
 • Ajudar a afavorir un clima de treball enriquidor per a l’equip (mediació).
 • Servir de pont de comunicació entre les diferents figures implicades en el procés de creació: el/la responsable de l’equip tècnic, la producció, els responsables tècnics del teatre i l’equip directiu del centre…
 • Facilitar la gestió i organització de necessitats que puguin sorgir durant el procés creatiu.
 • Actualitzar el quadern de direcció i prendre nota d’indicacions i necessitats d’atrezzo, material, etc.
 • Realitzar una valoració per escrit (memòria) del procés i de la seva experiència, un cop finalitzat el Taller.

L’ajudant de direcció NO s’ha de responsabilitzar de:

 • Realitzar les compres o anar a buscar i portar el material (vestuari, attrezzo, escenografia) per assajos i/o Taller.
 • L’organització de les classes.
 • Substituir el professor/a en classes o assajos.

COMPROMÍS del PROFESSOR/A:
El professorat de Taller es compromet a:

 • Generar un espai de comunicació i implicació en el procés creatiu.
 • Vigilar que la pròpia dinàmica del Taller no acabi convertint l’ajudant/a de direcció en una figura destinada a cobrir les necessitats del Taller, és a dir el seu rol no es centra només en anar a comprar el material, ordenar-lo, fer net o organitzar els assajos.
 • Incloure dins les memòries de final de curs una valoració de l’experiència obtinguda sobre l’aportació de l’ajudant/a
 • Emetre un certificat de participació en concloure el Taller.

No implica remuneració econòmica ni compromisos per a futures col·laboracions sota cap aspecte.
La convocatòria està oberta a graduats del curs 21-22

Si teniu interès ompliu el formulari fins el 14.10.2022

CLASSE OBERTA DE BUFÓ

ezo é mu complicao

El proper dimarts dia 11 d’octubre, a les 16:30 hores, a l’auditori de l’Esadib tindrà lloc la Mostra Oberta del curs intensiu de Bufó impartit pel professor Marc Fonts amb els alumnes de 3r A Núria Cano, Sabrina Frías, Lucía Mir, Daniela Pieri i Lina Quiroga; i els alumnes de 3B Juan Bolívar, Marina Castilla, Karen Rodríguez, Jaime Israel Lita, Andrea F. Martínez i Isabel Allegra Pappalardo.

Tots els membres de la comunitat educativa de l’Esadib hi estan convidats!

Convocatòria Professorat

CONVOCATÒRIA DE PLAÇA DE SUBSTITUCIÓ  de professor de l’àrea de moviment
L’oferta es gestiona a través del SOIB
04 2022 005441
Professor/a àrea de Moviment / JORNADA COMPLETA

Assignatures: Expressió corporal, esgrima, acrobàcia i mim i pantomima.

FUNDACIÓ PER ALS ESTUDIS DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES DE LES ILLES BALEARS
1
30/09/2022
06/10/2022

 • Impartir les assignatures que li encomani l’equip directiu docent, relacionades amb la seva especialitat.
 • Avaluar els alumnes segons els criteris indicats a la guia docent. 
 • Assistir obligatòriament a tots els claustres de professors i les reunions de departament i reunions d’avaluació.
 • La feina administrativa corresponent al seu lloc de feina (elaboració de la documentació acadèmica, control d’assistència i retards dels alumnes, introduir les notes al CODEX, elaboració de les guies docents i cronogrames, registres d’avaluació contínua, etc.)
 • Altres tasques:
 • Atenció als alumnes,
  • Coordinació de la tasca docent 
  • Participació en els òrgans i comissions a què estiguin assignats
  • Desenvolupament dels plans i projectes del centre
  • Col·laboració en la gestió del centre i la realització de les accions derivades de la implantació del sistema de qualitat, i/o a complementar les hores destinades al programa de recerca, si escau, i/o a la dedicació per ocupar càrrecs directius i de coordinació, etc.
  • Participar en la realització d’activitats formatives incloses en el pla de formació o altres activitats al centre degudament programades, a activitats relacionades amb la docència, la preparació de classes, la formació permanent o a qualsevol altra activitat artística o pedagògica complementària.

FIRA B! 22

Entre el 27 de setembre al 2 d’octubre de 2022 arriba a Palma la setena edició de Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, organitzada per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura -a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics-, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

La trobada té com a principal objectiu donar a conèixer les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Illes Balears, mitjançant una atractiva programació adreçada a programadors, artistes i públic en general.

Enguany l’Esadib està col·laborant amb la fira i demà dijous a les 17 h. es presentarà la peça ” L’home del vol vertical” de La Fornal la Espectacles a l’auditori de l’Esadib.

Com a novetat ús comuniquem que:

Tot l’alumnat de l’ESADIB està convidat a assistir gratuïtament a tots els espectacles d’arts escèniques de Fira B! 2022. Podeu consultar la programació completa, aquí.

Per accedir-hi hauran de mostrar el seu carnet als accessos de cada actuació. (L’alumnat de primer tindrà el nom a la taquilla, per si encara no tenen el carnet)

ATENCIÓ: L’entrada queda supeditada a la disponibilitat d’aforament, una vegada que hagin entrat tots els programadors acreditats a la sala.

Guia de l’estudiant curs 22-23

Ja disposeu de la guia de  l’estudiant pel curs 22-23 amb informació actualitzada sobre el pla d’estudis, la normativa i altres informacions d’interés.

Guia de l’Estudiant 22-23