Asseguts sota un arbre mirant com passen els elefants

Taller 4rt B al Teatre Principal

Asseguts sota un arbre mirant com passen els elefants

 

(una versió lliure de ROBERTO ZUCCO de Bernard-Marie Koltés i EDMOND de David Mamet )

Taller de 4RT B / 2022-23

Divendres 10 febrer /18h

Dissabte 11 febrer / 18h

Diumenge 12 febrer 12h i 18h

A la sala petita del Teatre Principal

Professor / director: Joan Fullana

amb: Lulu Cormican / Andrea López Moreno / Glòria Sánchez / Marc Torres Quintana

Ajudant de direcció: Xen Garcinuño

Sinopsi: De quan els elefants travessen tranquil·lament un prat. De quan els rinoceronts s’enfonsen al llot. De quan els cotxes s’estimben al fons d’un barranc. De quan els trens descarrilen. De quan es trenquen els vidres. De quan es traspassen els límits. De quan la lluita per la llibertat t’autodestrueix. De quan l’autodestrucció és l’únic camí cap a la llibertat.

Asseguts sota un arbre mirant com passen els elefants és una versió lliure de l’obra de l’autor francès Bernard-Marie Koltés ROBERTO ZUCCO (1988), fusionat així mateix amb la peça EDMOND (1982) de l’autor nord-americà David Mamet. Una reinterpretació de dos dels textos teatrals més rellevants dels anys 80, convertits ja en clàssics de la literatura dramàtica contemporània.

FAIRFLY de Joan Yago

al Teatre Principal

Taller de 4RT A / 2022-23

Divendres 03 febrer /18h

Dissabte 04 febrer / 18h

Diumenge 05 febrer 12h i 18h

A la sala petita del Teatre Principal

Professora/ directora: LLuqui Herrero

amb: Joanllu Terrassa Cantó / Núria Martín García / Coke Martín Riera / Marina Caballero Barrales

Ajudanta de direcció: Alba Vinton

Sinopsi: Quatre amics es reuneixen per debatre com afrontar el seu segon ERO quan una gran idea que varen tenir en el passat surt a la llum. La necessitat de trobar una alternativa i les ganes de canviar el món donaran ales a la seva imaginació i els faran prendre una decisió que marcarà el seu futur. Podran realitzar el seu somni i arribar a l’èxit empresarial sent fidels als seus ideals?

La Ruïna

Taller de 3R B / 2022-23

La Ruïna de Jordi Casanoves

Taller de 3R B / 2022-23

 

Dimecres 25 DE GENER / 18:00h. (per la comunitat educativa i graduats)

Dijous 26 DE GENER / 20:00h. (pels convidats i convidades enregistrats!)

A l’auditori de l’esadib

Professor: Mateu Grau

amb: Juan Bolivar / Marina Morro / Karen Rodríguez / Andrea Martínez / Isabel Pappalardo / Guillermo Rey / Israel Paez

Sinopsi: La Ruïna presenta un mostrari de joves mileuristes que viuen a la ratlla dels trenta, entre una adolescència perllongada i les primeres estrebades del món real. L’acció té lloc en una sala d’estar petita i modesta que manté la decoració de l’àvia que hi vivia abans. En aquest món aparentment tancat i sense sortida, s’hi obre una escletxa que els xuclarà, com una gran temptació, entre l’esperança d’una vida millor i la por de deixar el fràgil món on els ha tocat de viure.

ATENCIÓ, ENTRADES!

Els i les alumnes de 3B disposen de 8 invitacions. Hauran d’enviar una llista amb el recull de totes les persones convidades a: comunicacio@esadib.com (abans del dia 24 a les 24h). Els convidats poden venir, exclusivament, el dia 26 a les 20h.

La resta de l’alumnat, el professorat, els treballadors i treballadores, els graduats i graduades de l’ESADIB poden venir a veure la funció el dia 25 a les 18h. Si volen venir el dia 26,  han d’esperar que tots els convidats de la llista ja hagin entrat.

Feim el que podem amb la histèria que tenim

Feim el que podem amb la histèria que tenim

Taller de 3R a / 2022-23

Dimecres 18 DE GENER / 18:00h. (per la comunitat educativa)

Dijous 19 DE GENER / 20:00 H. (pels convidats i convidades enregistrats!)

A l’auditori de l’esadib

 

Professor: Biel Jordà

amb: Nuria Cano/ Tòfol Cladera/ Sabrina Frías/ Lucía Mir/ Laura Morónez/ Daniela Pieri/ Estela Roca

Sinopsi: Diferents personatges de la literatura dramàtica, des de temps d’Eurípides fins als nostres temps, han tractat la violència cap a les dones. Feim el que podem amb la histèria que tenim és un recull d’aquests testimonis amb els que volem fer una denúncia sense filtres. Volem cridar, denunciar, vomitar aquests fets a la vostra cara. Estam cansades de patir aquesta violència! Ja n’hi ha prou!

Convocatòria d’estabilització del Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la FESMAE

El passat 23 de desembre es va firmar l’Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la FESMAE.

L’informació es troba recollida al BOIB Núm. 170 del 30 de desembre de 2022 / Fascicle 310 – Sec. II. – Pàg. 61893

ATENCIÓ: CORRECCIÓ D’ERRADES SOBRE EL BOIB 170 DE 30 de desembre, al BOIB Núm. 10 del 21 de gener de 2023 / Fascicle 12 – Sec. II. – Pàg. 2215

 

A l’enllaç podeu realitzar els Tràmits en línia per presentar sol.licitud

Convocatòria d’estabilització del cos de professors de la FESMAE

El passat 23 de desembre es va firmar l’Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s’aprova la convocatòria del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de Professors de la FESMAE.

L’informació es troba recollida al BOIB Núm. 170 del 30 de desembre de 2022 Fascicle 310 – Sec. II. – Pàg. 61863

ATENCIÓ: CORRECCIÓ D’ERRADES SOBRE EL BOIB 170 DE 30 de desembre, al BOIB Núm. 10 del 21 de gener de 2023 / Fascicle 12 – Sec. II. – Pàg. 2215

 

A l’enllaç podeu realitzar els Tràmits en línia per presentar sol.licitud

Guia pràctica

A continuació trobeu la  GUIA PRÀCTICA 

del Protocol de prevenció, detecció i intervenció enfront de casos d’assetjament sexual, assetjament per raó de sexe, assetjament per motiu de l’orientació sexual, assetjament psicològic i conflictes interpersonals.

Hi trobareu tota la informació per entendre i activar el protocol!

DEBAT sobre la llei d’estudis superiors artístics

El dijous dia 15 de desembre, a les 12h, el Conseller i el Director General de la conselleria d’educació i formació professional convoquen a una reunió a tot l’alumnat i professorat de tots els centres d’estudis superiors artístics de les Illes Balears (ESADIB, CSMIB i ESDIB) a l’Auditori del Conservatori per a presentar propostes per la llei d’estudis artístics superiors. 

Lloc: Auditori del conservatori. https://goo.gl/maps/3pdk3XwfGeUvsTAv5

L’activitat acadèmica queda suspesa de les 10:15 fins les 14h per donar temps a l’alumnat a assistir a la reunió.

Per poder-vos preparar us adjunto aquest PDF que és un resum de la proposta de debat del ministeri!

Publicació de les bases de la convocatòria / AJUTS ESCUT SOCIAL “AMB TU”

Avui, 7 de desembre del 2022, es publiquen les bases de la convocatòria d’ajuts de l’escut social AMB TU, que consta en la bonificació total de la primera matrícula i reducció del 50% del cost de les segones matrícules per a l’any acadèmic 22-23, per als i les estudiants de l’ESADIB.

El Govern de les Illes Balears, conscient de la situació econòmica i social actual, ha impulsat una sèrie de mesures per garantir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, entre les quals destaca una política de beques i ajuts a l’estudi inclosos en el pla “Amb Tu”, un escut social per ajudar les famílies de les Illes Balears que conté una sèrie de mesures de protecció immediata i avanç. Amb aquest objectiu, ha aportat el finançament necessari per dur a terme la present convocatòria amb la col·laboració de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB).

Els ajuts s’adrecen als estudiants dels centres de la FESMAE-IB matriculats als ensenyaments artístics superiors de grau que durant l’any acadèmic 2022-23 compleixin els requisits acadèmics i de renda familiar que s’estableixen a la convocatòria.

VEGEU LES BASES de la convocatòria.

La SOL.LICITUD  es podrà realitzar a través d’un formulari a l’apartat Tràmits en Línia de la intranet del centre.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el dia 12 de desembre de 2022 i finalitzarà el dia 23 de desembre de 2022!

CURS DE LLENGUA ORAL

Estàndard i models de llengua

Els propers dimecres 23 i 30 de novembre de 16.30 a 19.30 tindrà lloc el Curs de Llengua Oral (Estàndard i models de llengua) per al professorat de l’Esadib a càrrec de Maria Antònia Puigròs.

L’objectiu del curs és millorar les competències en llengua catalana del professorat per poder tenir més eines pedagògiques i una aproximació més transversal en el tractament textual de la interpretació. El curs l’organitza el departament de veu.

Maria Antònia Puigròs és doctora en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en els models lingüístics dels mitjans de comunicació. Ha participat en nombrosos projectes d’investigació i actualment és membre del grup de recerca Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política en el Món Contemporani de la Universitat de les Illes Balears (UIB).