26/09 INICI DE CURS PER ALS ALUMNES D’ENSENYAMENTS ARTÍSTICS SUPERIORS

Dia 26 de setembre va tenir lloc la presentació de l’inici de curs dels ensenyaments artístics superiors a l’ESADIB. Participaren a l’acte el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat pel director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior, Juan José Montaño; Pere Fullana, director de l’ESADIB; Maria Abando, directora de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears (EASDIB), i Albert Díaz, director del Conservatori Superior de les Illes Balears.


El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, va explicar que un dels objectius marcats és el d’aconseguir uns ensenyaments artístics superiors competitius i de qualitat per als 682 alumnes dels tres centres superiors artístics. Entre les fites a curt termini, hi ha la que d’abans de finalitzar 2016 s’haurà acabat el procés de fusió dels patronats i les fundacions ESADIB i del Conservatori Superior.


Pel que fa a l’ESADIB, el seu inici escolar continua marcat per les celebracions del desè aniversari. El centre té previst organitzar taules rodones, classes magistrals amb figures de prestigi i cursos de formació especials destinats a graduats i professionals de les arts escèniques. A més, el centre ha iniciat una línia de recerca especialitzada en arts escèniques amb la voluntat de convertir-se en referència nacional i internacional en aquesta matèria.