ACTE D’OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2007-08

Dimecres 21 de novembre va tenir lloc l’acte d’obertura del curs acadèmic 2007-08 de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears a la sala d’actes de Sant Francesc.

El gerent de l’ESADIB va realitzar la salutació i benvinguda als assistents i donà pas al parlament del director de l’ESADIB, el qual va expressar la seva satisfacció per l’evolució del projecte iniciat ara fa dos cursos que ara ja és una realitat, i el seu agraïment a les persones que hi han participat. Va fer una reflexió dels avanços assolits en l’ensenyament de les arts escèniques i els objectius més immediats.

A continuació José Sanchis Sinisterra, dramaturg, director, professor investigador i divulgador del fet teatral, va impartir la Lliçó inaugural amb el títol La nueva textualidad, en què va fer una amena i rigorosa exposició de les característiques comuns dels autors dramàtics contemporanis, plantejant per aquesta nova textualitat noves formes d’interpretació.

Va inaugurar el curs acadèmic 2007-08 l’Hble consellera Sra. Bàrbara Galmés Chicón, qui va definir l’ESADIB com a centre de referència sustentat sobre els pilars de la qualitat i solvència formativa, amb iniciatives que complementen la formació en arts escèniques i coincideixen amb el projecte global que ha dissenyat la Conselleria d’Educació i Cultura.

Tot seguit Maruja Alfaro i Joan M. Melis, amb direcció de Pere Fullana, van fer una Lectura dramatitzada dels contes La declaració i Sortir amb la dona de l’escriptor manacorí M.À. Riera.

En acabar els convidats es dirigiren a l’ESADIB on es va servir un refrigeri.

  • web02
  • web03
  • web04
  • web05