“CAP ENDINS”
TALLER D’INTERPRETACIÓ TEXTUAL DE 3rA

Ovidi viu amb la seva mare al catorzè pis d’un edifici a les afores, dins un apartament d’una habitació. Ningú celebra els seus aniversaris, ningú li te esment. La mare ha sucumbit a l’heroïna i no s’adona que el seu fill s’està destruint poc a poc. Els companys de classe el persegueixen, li fan xantatge i el maltracten. El seu refugi és la fantasia en què s’escapa transformant-se en animals, plantes, llum. La seva salvació és la metamorfosi. Les transformacions el redimeixen sense alliberar-lo, i, tot i que el món li escup a la cara, ell pensa que hi ha alguna cosa semblant a l’ amor que en última instància esclatarà i l’alliberarà del tot.

 

“Cap Endins”

Obra d’Anja Hill, és el proper taller d’interpretació dels alumnes de 3r A dirigit per Pere Fullana. Un treball que explora múltiples formes d’expressió, llenguatges i estils  per apropar-se a la realitat de les noves generacions.

Es representarà a l’Auditori de l’ESADIB els dies:

· 15 de gener a les 18:00h per a la comunitat educativa del nostre centre

· 16 de gener a les 20:00 a públic obert fins a cobrir aforament.

El interessats a acudir a la representació poden obtenir les seves entrades confirmant assistència amb antelació a través del correu electrònic esadib@fesmae.com o per telèfon al 971 71 36 28