Conferència de Roger Bernat a l’ESADIB

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears ha celebrat avui la conferència ‘Formes dramàtiques de l’emergència’, a càrrec del creador escènic, Roger Bernat.

Durant la presentació, l’artista ha parlat sobre les regles del teatre “allò que fa possible que un grup de persones desplegui una determinada forma dramàtica, al·legoria simbòlica de les aspiracions i pors de la comunitat. El teatre entès com a sistema emergent on els actors, siguin professionals o no, fan sorgir allò complex a partir de regles molt simples”.

Roger Bernat, és considerat un dels artistes escènics més internacionals del panorama teatral per les seves creacions innovadores a partir d’una concepció de teatralitat expandida com a sistema emergent anomenades per Bernat com a dispositius escènics. Destacar els seus espectacles més coneguts com: “La La La La” (2004), “Domini públic” (2008), “Pura coincidencia” (2009), “La consagración de la primavera” (2010), “Please Continue: Hamlet” (2011), “Pendiente de voto” (2012) i “Desplazamiento del palacio de la moneda” (2014).