CONFERÈNCIA EL PROJECTE LABAN-DECROUX I EL MOVIMENT D’EXPRESSIÓ DRAMÀTICA , A CÀRREC DE JORGE GAYÓN

Dimecres 20 de març, a les 14.15, l’artista, investigador i pedagog en moviment d’expressió dramàtica i coreologia aplicada (mètodes Laban i Decroux), Jorge Gayón, impartirà la conferència El projecte Laban-Decroux i el moviment d’expressió dramàtica.

Jorge Gayón. Artista, investigador i pedagog en moviment d’expressió dramàtica i en coreologia aplicada (mètodes Laban i Decroux), amb més de 25 anys d’experiència. Etno-escenòleg (Doctor en arts escèniques – U. de Paris 8) i Coreòleg (Laban – CNEM), intèrpret confirmat en el repertori d’Etienne Decroux, és l’autor del projecte Laban-Decroux (©1988) i director de Jorge Gayon – études du mouvement, en Toulouse (Francia). Entre les seves activitats es troben la formació i entrenament d’actors, ballarins i performers, la investigació artística i pedagògica sobre l’aplicació activa de l’anàlisi coreològic de Laban (formació, assajos, creació i espectacle), la posada en escena, l’assessorament en realització i posada en moviment. Mestre i coach-conseller en qualitat i dramatúrgia del moviment per a individus i companyies de teatre, dansa i circ a França i a l’estranger. Membre dels Consells pedagògics del Centre James Carlès (Toulouse) i del Diplomado Nacional en Estudios Coreológicos, dirigit per Miriam Huberman (CND/INBA, Mèxic), i de les agrupacions professionals : ICKL, CNEM, ANNM, SOFETH, aCD, FIRT-IFTR.

Aquestes conferències s’adrecen als alumnes de l’ESADIB i també als professionals i públic interessat en el fet escènic.