CONFERÈNCIA: ESTRUCTURES I PROCESSOS DE LA CREATIVITAT, A CÀRREC DE GABRIELE SOFIA

Dimarts 29 d’octubre, a les 14.15, el doctor i investigador en teatre i neurociència, Gabriele Sofia, impartirà la conferència Estructures i processos de la creativitat.

Gabriele Sofia. Dr. en Estètica, Ciències i Tecnologies de les Arts per la Universitat de La Sapienza de Roma. Ha treballat al departament de Història de l’Art i de l’Espectacle de La Sapienza de Roma i al Laboratori d’Etnoescenologia de la Universitat de Paris 8 amb la tesi: “Las acrobacias del espectador. Del teatro a la neurociència y retorno”. Des del 2006 és membre investigador del projecte sobre neurofisiologia de l’actor i l’espectador juntament amb la Dr. Clelia Falleti. Ha organitzat els quatre congressos internacionals de Diàlegs entre teatre i neurociències organitzats a La Sapienza de Roma, publicant quatre llibres al respecte. La seva recerca es centra en la influències dels avenços neurocientífics, principalment a partir dels descobriments sobre les neurones miralls, en el món teatral i la relació entre l’espectador i l’actor.


Aquestes conferències s’adrecen als alumnes de l’ESADIB i també als professionals i públic interessat en el fet escènic.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04