CURS DE VEU I CANT. HAIM ISAACS.7-10/07

Adquirir el sentit de tot el cos com a la llar de la veu. Interpretació de cançons: ampliar la gama de colors, la intenció, estant presents en el moment. Desenvolupar el sentit dels aspectes rítmics de la música, el llenguatge i el cos. Improvisació: melodia, ritmes, textures vocals, llenguatge.

Continguts
·Escalfament físic: Relació peus-terra. Utilització de diferents parts del cos com a motors de moviment/massatge.
·Respiració: Baix abdomen. Utilització del terra com a suport. Costelles dorsals.
·Ressonància: Donar so als diferents espais dels cos. Els ossos (cap, vèrtebres, pit, pelvis). Rebre sons: Els sons que vénen dels espais interiors del cos i els que venen dels espais fora dels cos, utilitzant l’acústica de l’habitació.
·Rangs/registres: Descobrir i expandir les parts mitges, altes i baixes de la veu. Els homes descobrir el registre soprano i les dones el registre baix.
·Cantant: Expressar els aspectes rítmics del llenguatge; el joc del llenguatge; el mateix so en diferents registres, intencions i caràcters; improvisar dintre i al voltant del so.

·Textures vocals: Explorar: Qualitats del so, com metall, aire, aigua… Emocions del so, com ira, alegria, timidesa…

·Ritme: Exercicis de ritme físic per coordinar els peus, les mans i la veu. Dintre dels exercicis rítmics utilització dels diferents tipus de sons: sons de percussió, sons d’animals, llenguatge inventat, sons industrials…

Dates
Del 7 al 10 de juliol

Horari
De 10:30 a 14,30 h

Durada
16 hores

Lloc
Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears

Places
12. Si no hi ha un mínim d’alumnes, l’organització es reserva el dret d’anul·lar el curs.

Preu
145 euros

L’alumnat de l’ESADIB i els socis de l’AAAPIB tendran un 15 % de descompte (123,25 euros).

L’ESADIB lliurarà un certificat d’assistència (mínim 80% del total), prèvia sol·licitud per part de la persona interessada.

Documents

  • foto01