ELS ALUMNES DE 4t PRESENTEN LLÀSTIMA QUE SIGUI UNA PUTA A MENORCA

Dilluns 13 de juny els alumnes de quart curs presentaren el taller Llàstima que sigui una puta, de John Ford, amb direcció d’Aitana Galán a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal

Aquest taller també es representarà al Teatre Municipal Xesc Forteza el proper 15 de juny i al Teatre de Manacor dia 19 de juny.

Sinopsi

L’acció se situa a Parma, al segle XVII i gira entorn a la jove i rica Annabella que ja es troba en edat de casar-se. Són molts els homes que la pretenen i moltes les intencions de sa mare, na Flòria, pel que fa al futur de la seva filla i la seva herència. Però un obscur secret s’amaga rere l’aparent alegria i la distracció dels plans de casament: l’amor que n’Annabella sent per en Giovanni, el seu germà, i la relació incestuosa que mantenen d’amagat dels ulls de tothom.

Llàstima que sigui una puta s’estrenà al teatre del Fénix en Drury Lane (Londres) el 1623 i es publicà deu anys més tard, el 1633.

Direcció del taller: Aitana Galán

Actors: Ma Àngels Aguiló Bosch, Ana Conde Jiménez, Cristina Francioli Corró, Jaume Mut Riera, Neus Nadal Parés, Serafín Quevedo Coli, Antoni Lluis Reyes Duran, Sara Sánchez Muros, Jaume Seguí Morro, Antoni Serra