EPPUR SI MUOVE

adaptació de Vida i Obra de Galileu, de B. Brecht i M. Steffin.

Taller d’Interpretació 4rA

Direcció: Joan Fullana

 

El dubte fa que la humanitat avanci. El qüestionament, la curiositat, la set de saber, esdevenen un camp fecund per als canvis, per a l’evolució. Per a la revolució. Però qualsevol intent de revolució, qualsevol època de canvis socials, sempre serà rebutjada i reprimida per l’statu quo i els poders fàctics, siguin de l’època que siguin. La violència d’estat, tan contundent i efectiva, serà aplicada sobre tot allò que qüestioni els fonaments del poder, deixant darrere seu víctimes, herois i màrtirs. I tot semblarà que torna a començar, semblarà com si res no hagués passat.

VIDA DE GALILEU hi trobam el testament ètic-polític de Brecht, el seu punt de vista madur sobre les relacions entre ciència i ètica en la modernitat, l’aspiració de fondre ciència i proletariat. En aquesta peça Brecht rebutja el progressisme ingenu, adverteix dels perills d’una ciència que obvii la seva funció social i convida l’espectador a pensar sobre la distància que, tot i els progressos científics, hi segueix havent entre el coneixement que tenim sobre el moviment dels astres i el coneixement que tenim sobre els moviments dels que manen.

EPPUR SI MUOVE es representará:

  • a l’Auditori de la ESADIB:

· Dimecres 29 de gener 

18:00 hores (per a la comunitat educativa del nostre centre)

· Jueves 30 de enero

20:00 hores  (obert al públic fins a cobrir aforament)

Els interessats en assistir a la representació, poden reservar les seves entrades confirmant assitència amb antelació enviant un correu electrònic o per telèfon al 971 71 36 28

 

  • al Teatre Principal de Palma:

· Dissabte 15 de febrer

18:00 hores

· Diumenge 16 de febrer 

18:00 hores

Feu CLIC per reservar entrades al Teatre Principal