Les alumnes de 4t B, acompanyades pel professor Joan M. Albinyana, presenten el taller:

‘La Còpia d’un foc

Un muntatge basat en el text original: Schwarzes Tier Traurigkeit (Animal Negre Tristesa) de la dramaturga, Anja Hilling.

Sinopsi:

Un grup de sis amics surten al bosc a fer una barbacoa. Mentre parlen, coneixem de les seves vides, de les seves relacions, del que senten uns pels altres. Però el bosc es cala foc, es cremen les seves prioritats, fins i tot pareix que la mateixa obra es veu convertida en cendres. La peça, com els personatges, mai tornarà a ser la mateixa, la seva forma canvia fins al punt de ser radicalment diferent al que era en un principi. Podran recuperar l’equilibri, després de la tragèdia? Amb aquesta peça d’Anja Hilling, les alumnes de 4art B de l’ESADIB han fet un procès d’investigació al damuntde les formes contemporànies, i a través del cant, el moviment, el text i el joc formal i de diferents codis es presenten al món professional tot reflexionant al damunt de l’art, de la tragèdia contemporània, de la nostra relació amb la natura i de les actituds burgeses davant la desgràcia.

Intèrprets: Mariona Hauf, Maria Marín, Maria del Mar Pastor, Laura Ruíz, Marina Truyols, Rafel Sitges, Marina Vaquer i Alba Vinton

Ajudant de direcció: Marina Truyols i Biel Morro.
Disseny d’espai: Creació col·lectiva
Il·luminació: Alberto Cubillo i Joan M. Albinyana
Espai sonor i música:Joan M. Albinyana
Construcció: Alberto Cubillo
Assistents: Maria Bauçà (interpretació), Xavi Frau (dicció i interpretació), Pere Bodí i Mercè Sancho (moviment), Mateu Grau (veu).
Dies i Lloc de representació
  • 3,4,5 i 6 de març 2022
  • Sala Petita – Teatre Principal de Palma
  • Reserva Entrades