ESTRENA DE LA CAIGUDA DE L’IMPERI ROMÀ 1a PRODUCCIÓ DE QUIÈ TEATRE, REALITZADA PER GRADUATS DE L’ESADIB

Dies 16 i 17 de juny la companyia Quiè Teatre,creada pels graduats de l’ESADIB Jaume Mut, Antoni Lluis Reyes i Jaume Seguí, estrenaren l’obra La caiguda de l’Imperi Romà , d’Ignasi Palerm, al Teatre de Manacor.

L’obra

La caiguda de l’Imperi Romà parteix de la trobada a un parc d’un vigilant i un professor de llatí, gent comú del món actual però éssers totalment diferents. El professor de llatí seu i el vigilant li diu que no s’hi pot seure perquè li han encomanat que ningú no s’hi pot seure. El desconcert del professor és evident. Les conversacions, esquitxades de malentesos i de moments tensos, són d’aquells moments en què hom riu per no plorar. Això transporta de la rialla a saber que de tot allò que ara ens riem és tot això que succeeix, que la crisi financera, econòmica, moral i psicològica és una realitat i que és part de l’engranatge de la vida i així ho acceptam. O no. Al desenvolupament de l’obra cada un s’encarregarà d’explicar la seva vida, passada pel sedàs d’aquest sistema en decadència.

Som com els bàrbars que derrotaren l’Imperi Romà? La vida ens converteix en salvatges? Hem d’entrar a la roda paranoica de l’existència per sobreviure? Paga la pena sobreviure per morir un poc cada dia? Però en aquesta història no tot el que sembla ser, és.


Actors:
Jaume Mut i Jaume Xuia

Director:
Antoni Lluis Reyes

Representació:
Dies 16 i 17 de juny a les 20h


Lloc:
Teatre de Manacor