Participació a la Diada de les Illes Balears de l’1 de març

Enguany l’1 de març, el dia de la diada de les Illes Balears, coincideix amb la celebració dels 40 anys de l’Estatut d’Autonomia de Balears.

Per aquest motiu, la Direcció General de Presidència a convidat les tres Escoles Superiors Artístiques (Esadib, CSMIB i l’Escola Superior de Disseny) a unir-se  per a celebrar-ho conjuntament.

En primer lloc, tindrem un estand al passeig del Born (fira) on els tres centres presentaran la seva activitat durant els dies 25, 26, 27,28 de febrer i 1 de març. D’altra banda, hi haurà una sèrie d’actuacions on els alumnes de 2n curs mostraran el seu treball de les assignatures de Màscara i Dansa.

Programa del dia 1 de març, diada de les Illes Balears participació de l’ESADIB en col.laboració amb l’Escola de Disseny i el CSMIB:

Localització: Passeig del Born/ Passeig de murada (demà penjarem l’enllaç de la ubicació)​​​​​​​

  • 11-11:30h. Mostra dels alumnes de 2n curs de l’assignatura de Dansa de l’ESADIB + mostra de vestuaris dissenyats per estudiants de l’EASDIB
  • 11:30-11,40 h. Mostra dels alumnes de 2n curs de l’assignatura de Màscara de l’ESADIB
  • 12-12:30hs. Actuació de la Bing Band dels alumnes del CSMIB + mostra de vestuaris dissenyats per alumnat de l’EASDIB
  • 13-13:10h. Mostra dels alumnes de 2n curs de l’assignatura de Dansa de l’ESADIB + mostra de vestuaris dissenyats per estudiants de l’EASDIB
  • 13:30-13:40h. Mostra dels alumnes de 2n curs de l’assignatura de Màscara de l’ESADIB
  • 14-14:30h. Actuació de la Bing Band dels alumnes del CSMIB + mostra de vestuaris dissenyats per alumnat de l’EASDIB
  • 16:30-17h. Actuació de la Brass Ensemble del CSMIB
  • 17:30-18 h. Actuació de la Brass Ensemble del CSMIB

Trobareu el programa complet amb moltes altres activitats a:    https://diada.caib.es/activitat/pactivitats-de-les-institucions-densenyaments-artistics-superiorsbrbrp

Finalment, el dia 14 de març a les 19 hores a la sala Aljub del Museu Es Baluard, es celebrarà la Nit de les EEAASS (Escoles Superiors Artístiques).

Es tracta d’un esdeveniment que suposa el punt de partida d’un nou context de col·laboració i cooperació, per a donar visibilitat i mantenir les EEAASS connectades amb la societat, la cultura i el teixit productiu de les Illes Balears. L’acte també forma part de les activitats de commemoració de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears, impulsades pel Govern de les Illes Balears.

Properament us anunciarem les activitats que tenim planejades!