HISTÒRIES DE CANS TALLER DE CREACIÓ DELS ALUMNES DE 3r, A CÀRREC DE PHILIPPE PEYCHAUD

Dimecres 15 de gener els alumnes de tercer curs presentaren Històries de cans, primer taller de creació del present curs acadèmic corresponent a l’assignatura d’Interpretació III.

Procés de creació

Històries de cans és el resultat d’un treball de creació amb els cans com a temàtica d’investigació. Els alumnes varen anar observant en el seu entorn nombroses situacions on els cans son els protagonistes (concursos, perruqueries, passeigs, conferències…). Intercanviaren històries personals i finalment cercaren llenguatges per plasmar tot aquest material sobre l’escenari.
En paral•lel, el director del taller els ha encaminat a través de l’univers del cabaret i del music-hall i els ha demanat que desenvolupin habilitats i proeses individuals i col•lectives. Tots els textos son d’autoria col•lectiva.

Sinopsi:

Els cans abandonats del voltant okupen la casa d’Alba decidits a canviar la seva vida . Pep, Maggie, Bianca, Laia i Menut l’empenyen a muntar un cabaret on ells seran els protagonistes. Encadenen números i proeses, endinsant al públic a les relacions homes-cans, que des de fa milers d’anys no han aturat de créixer.

Intèrprets: Laura Andújar, Eva Bordoy, Alba Flor, Guillem Juaneda, Lucía Ojeda i Aitor Pérez.

Director del taller: Philippe Peychaud

Hora representació: 20h

Lloc: Auditori de l’ESADIB

AFORAMENT LIMITAT: Confirmau-hi l’assistència al 971 713 628 o a info@esadib.com

  • 01