INAUGURACIÓ DEL CURS 2010-11 DE L’ESCOLA D’ART DRAMÀTIC DE MENORCA

Dimecres 6 d’octubre va tenir lloc la inauguració del curs acadèmic 2010/11 dels estudis d’art dramàtic a Menorca, impulsats pel Consell Insular de Menorca amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB).

La coordinadora de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca (EADM), Sra. Fàtima Anglada, realitzà la salutació i benvinguda i cedí la paraula al conseller de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca, l’Hble. Sr Joan Torres Faner.

El conseller inaugurà el curs acadèmic 2010-11 i destacà l’evolució i bon progrés de l’EADM. Torres agraí a l’ESADIB la seva col?laboració i disposició des de l’inici del projecte i expressà la intenció de continuar establint acords i noves línees de col·laboració amb la institució.

El director de l’ESADIB, Sr Miquel De Marchi, inicià el seu parlament agraint la invitació del Consell Insular de Menorca a l’acte d’inauguració del nou curs escolar de l’EADM. Miquel De Marchi expressà la satisfacció que li suposa participar en el projecte, ja realitat, de l’escola de Menorca i comprovar que segueix el seu camí obtenint com a resultat la primera promoció. De Marchi destacà que cinc d’ells han superat les proves d’accés a l’ESADIB i ja han iniciat els estudis de grau que aquest curs s’implanta a l’ESADIB.

Tot seguit intervingueren dues representants del professorat de l’EADM, Maite Villar i Marta González, que agraïren a totes les entitats i persones implicades l’esforç realitzat per a la consolidació de l’EADM com un centre de qualitat. Les professores explicaren que els integrants de l’equip docent de l’EADM enfoquen la tasca a desenvolupar en una línea concreta, la implantació del grau mig per tal de suplir el buit pedagògic actual en els ensenyaments d’art dramàtic.

La conferència inaugural la impartí la Sra Isabel Díaz amb el títol Somos puro teatro, que realçà la necessitat de formació, de recerca de noves tendències i línees d’investigació a les arts dramàtiques.

  • 001