INICI DEL TALLER D’ESCRIPTURA DE SANCHIS SINISTERRA

Sanchis Sinisterra impartirà a partir d’avui i fins al 29 de novembre, el segon dels dos tallers que integren el Taller d’escriptura dramàtica organitzats pel Teatre Principal de Palma i l’Escola Superior d’Art Dramàtic.

El taller Dramatúrgies de la fragmentació pretén explorar en la teoria i en la pràctica, algunes etapes i procediments d’aquest corrent dramatúrgic, no per privilegiar-lo com a model a seguir, sinó per indagar quins nous principis estructurals i compositius es necessiten descobrir o inventar per mantenir el teatre en un diàleg permanent amb el pensament i l’acció de les societats del segle XXI.

A cada sessió s’alternaran les explicacions teòriques sobre les coordenades tècniques i estètiques de la fragmentarietat dramatúrgica, amb exercicis d’escriptura realitzats pels participants del taller. Alguns d’aquests exercicis seran llegits i analitzats per verificar l’adequació dels resultats a les propostes formals plantejades.

Aquesta primera edició del Taller d’escriptura dramàtica ha tingut una molt bona acollida, que reflecteix el gran interès en formació en dramatúrgia a les Illes Balears. Per aquesta raó l’organització es proposa mantenir l’estructura de cursos i tallers de dramatúrgia per a properes edicions.