La Travessia

La Travessia (de Josep Maria Miró)

 

Presentació del treball de l’assignatura Interpretació III del grup 3R B, curs 2023-24

Dimecres 24 de gener / 18:00 h. (per a la comunitat educativa)

Dijous 25 de gener / 20:00 h. (per als convidats i convidades enregistrats!)

A l’auditori de l’ESADIB

Descripció: 

El proper 24 i 25 de gener els alumnes de 3r B, guiats per la professora LLuqui Herrero, presenten la feina d’interpretació actoral de 3r curs de l’ESADIB amb l’obra La Travessia de Josep Maria Miró. Es tracta d’un text ple d’imatges molt potents i conflictes humans profunds on es posa en joc la veritat, la fe i la justícia. Durant aquest semestre han treballat la capacitat d’accionar els textos a partir de les necessitats i estímuls dels personatges, aprofundint en la idea d’arc de personatge i s’han capbussat en les diferents estratègies que fan servir els personatges per a intentar aconseguir els seus objectius.

Professora/directora: Lluqui Herrero

amb les /els alumnes: Marina Fullana Serra / Lorena Gómez Calafell / Finja Hoth / Luisina López Curbelo / Carla Pino Soto / Lina Quiroga / Lluís Sánchez Oliver 

Localitats

ATENCIÓ! Informació per a les localitats:

L’alumnat i professorat de 3A disposa de 10 invitacions x persona. Hauran d’enviar una llista amb el recull de totes les persones convidades a: comunicacio@esadib.com. Aquests convidats externs poden venir, exclusivament, el dia 25 a les 20h.

La resta de l’alumnat, el professorat i els treballadors i treballadores de l’ESADIB poden venir a veure la funció el dia 24 a les 18h. Si volen venir el dia 25, hauran d’esperar que tots els convidats de la llista ja hagin entrat.

Us hi esperem!