L’ESADIB contractarà 5 llicenciats en Art Dramàtic pel programa SOIB Joves Qualificats

La Fundació per a l’ESADIB activa el programa SOIB Joves Qualificats de Garantia Juvenil, que ha convocat la Conselleria de Treball, Comerç i Industria, el SOIB; juntament amb el Fons Social Europeu i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. A partir d’aquest programa és durà a terme el projecte “Arts escèniques per a la consciència social”, projecte de recerca i creació d’un espectacle d’interès artístic i social que és durà terme durant 15 mesos, a partir del 15 de setembre.

Aquest projecte, que s’emmarca dins el programa de contractació de joves amb titulacions superiors en el sector públic, suposarà la contractació de 5 titulats superiors en Art Dramàtic amb un contracte a temps complet de 15 mesos i amb un sou brut mensual de 1.365 euros.

Els aspirants a aquesta feina que estiguin interessats, s’han d’inscriure a les oficines del SOIB.

El termini per apuntar-se és fins al 31 d’agost de 2017.

Requisits per participar:

– Els aspirants s’hauran d’inscriure al SOIB i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil (tràmit que és fa conjuntament a les oficines del SOIB).

– Han de tenir més de 18 anys i menys de 30 anys en el moment de la contractació que es farà del 7 al 15 de setembre de 2017.

– Estar en possessió de la Titulació Superior en Art Dramàtic.

Selecció dels candidats:

– La selecció dels cinc candidats es farà per currículum professional i expedient acadèmic.

Enllaços