L’ESADIB participa al seminari “Cos i gènere: projectes transversals des de l’art contemporani”

El professorat de l’ESADIB va col·laborar amb Es Baluard a la proposta formativa “Cos i gènere: projectes transversals des de l’art contemporani”, que es va impartir els passats dies 11 i 12 de gener. L’objectiu d’aquest seminari és crear una comunitat de professors que desenvolupi la seva tasca a llarg termini a partir de l’art contemporani.

Aquest projecte estava dirigit al professorat de secundària en actiu, de qualsevol àrea o matèria. El tema a treballar va ser el gènere vinculant-ho amb la performance com a llenguatge artístic.

Al seminari, de caràcter teòric-pràctic, es varen combinar una sèrie de sessions formatives per a docents amb d’altres de treball dins l’aula que es varen materialitzar en activitats concretes a portar a terme amb els alumnes.

L’Àrea de Desenvolupament Educatiu, Formació i Programes Públics del museu és l’encarregada de conduir aquest projecte i compta amb la participació dels professors Maite Villar i Martí Fons, de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, de Meritxell Esquirol, analista cultural i doctora en Ciències Humanes, i Lluki Portas graduada de l’ESADIB, que desenvolupa les sessions de cos amb l’alumnat als centres educatius.