L’OFICI DE L’ACTOR: HUMBERTO MIRÓ VISITA ELS ALUMNES DE L’ESADIB

El programa L’ofici de l’actor continuà dijous 20 de maig amb la visita d’Humberto Miró a l’ESADIB. El director i productor executiu de les sèries de ficció d’IB3 mantingué un encontre amb els alumnes en què parlà de la seva experiència professional en el sector audiovisual i donà resposta als dubtes dels estudiants.

Humberto Miró els informà dels diferents tipus de contracte que es realitzen a les sèries de ficció – segons el tipus de personatge, contractes per sessions, de durada determinada, etc – . També els parlà de la preparació dels càsting, de quins són els perfils més sol·licitats pels equips actuals, dels recursos a potenciar, de la curiositat, de la il·lusió i de la importància del factor sort.

“En aquesta professió és molt important conservar la il·lusió i que ningú no us faci perdre el vostre somni” – va ser una de les recomanacions que fer als estudiants.

L’ofici de l’actor és un programa en què s’organitzen encontres entre professionals amb una trajectòria consolidada i l’alumnat de l’ESADIB.

  • 01
  • 02