L’OFICI DE L’ACTOR: LLUM BARRERA VISITA ELS ALUMNES DE L’ESADIB

El programa L’ofici de l’actor continuà dimecres 11 de març amb la visita de Llum Barrera a l’ESADIB, la qual mantingué una xerrada amb els alumnes, en què parlar de la realitat de l’ofici de l’actor i va respondre a les preguntes dels estudiants.

Llum Barrera explicà el seus inicis a la professió, com va descobrir la seva vocació i deixar d’exercir de periodista per estudiar a l’Institut del Teatre i formar-se com a actriu. Destacà la importància de no perdre mai la il·lusió, la curiositat, les ganes de fer coses, l’esperit de superació i sobre tot veure el costat positiu i del que podem aprendre de totes les experiències. “Tenir aquesta professió és un luxe, una experiència al límit. Ens dóna l’oportunitat de ser moltes persones diferents i descobrir coses d’un mateix…”- va ser una de les moltes aportacions de l’actriu als estudiants d’art dramàtic.

L’ofici de l’actor és un programa en el qual s’organitzen encontres entre professionals amb una trajectòria artística consolidada amb projecció estatal i internacional i l’alumnat de l’ESADIB.

La propera visita prevista del programa és la de Philippe Gaulier.

  • foto 01
  • foto 03
  • foto 02