L’OFICI DE L’ACTOR:COLM MEANEY VISITA ELS ALUMNES DE L’ESADIB

El programa L’ofici de l’actor per al curs 2009-10, continuà dimarts 17 de novembre amb la visita de l’actor irlandès Colm Meaney, el qual mantingué un encontre amb els alumnes, en què parlà de la seva trajectòria, dels recursos i dels mètodes que fa servir per a la creació de personatges i respongué a totes les preguntes que li feren els estudiants. Toni Bestard, director de cinema illenc, amic i traductor de l’actor, l’acompanyà en aquest encontre.

Colm Meaney explicà els seus inicis com a actor al Teatre Nacional d’Irlanda i valorà molt positivament començar fent teatre i gaudir del contacte diari amb el públic.

“És molt important que us conegueu a vosaltres mateixos i tingueu consciència del que podeu donar, esbrinar qui sou com a actors. Tots els que fem aquesta professió estem exposats a les crítiques i aquesta pregunta ens la fem cada dia” –va ser una de les recomanacions de l’actor als alumnes de l’ESADIB.

L’ofici de l’actor és un programa en el qual s’organitzen encontres entre professionals amb una trajectòria artística consolidada amb projecció estatal i internacional i l’alumnat de l’ESADIB.

  • 01
  • 02
  • 03