“MÉS ENLLÀ”
TALLER D’INTERPRETACIÓ TEXTUAL DE 3rA

El 22 i 23 de gener l’ESADIB presentarà MÉS ENLLÀ, taller de text dels alumnes de tercer corresponent a l’assignatura Interpretació III.

L’univers que proposa Joël Pommerat sovint col·loca l’espectador en un indret d’incertesa i d’inquietud. Per a ell l’escriptura pren forma amb i a partir del que va passant en escena; és un element més entre tots els altres i no li atorga una jerarquia superior.

Per la creació de taller s’han agafat dues escenes de l’obra “La reunificació de les dues Corees” i una de l’obra “Aquesta criatura”. La finalitat d’aquest treball rau en la transversalitat; és a dir, en l’aplicació de les competències assolides en altres assignatures dins el context de la interpretació teatral, opció textual.

Intèrprets: Henry Alva, Amélie Berthillot, Clara Carbonell, Sílvia Maldonado, Blanca Moragues, Sofia Pérez i Adrià Vicens

Director del taller: Mateu Grau

 

“Més Enllà”

Es representarà a l’Auditori de l’Esadib els dies:

· 22 de gener a les 18:00h per a la comunitat educativa del nostre centre

· 23 de gener a les 20:00h a públic obert fins a cobrir l’aforament.

Els interessats a acudir a la representació poden obtenir les seves entrades confirmant assistència amb antelació a través del correu electrònic esadib@fesmae.com o per telèfon al 971 71 36 28