No és ben bé això!

No és ben bé això!

Presentació del taller de l’assignatura Interpretació III del grup 3R A, curs 2023-24

Dimecres 17 de gener / 18:00 h. (per a la comunitat educativa)

Dijous 18 de gener / 20:00 h. (per als convidats i convidades enregistrats!)

A l’auditori de l’ESADIB

 

Professor: Mateu Grau

amb: Aina Cárdeno, Pau Pascual, Aina Rodríguez, i Cati Sureda

 

Descripció: 

A l’assignatura Interpretació III dels alumnes de Tercer A de l’ESADIB amb el guiatge del professor Mateu Grau, s’han treballat quatre escenes de quatre textos diferents:  L’audició” de Neil Simon, No és ben bé això de Josep Maria Miró, Cadàver de Joël Pommerat i Fúries de Neil LaBute. Aquests textos tan potents han permès a l’alumnat aprofundir en el treball interpretatiu amb més d’un personatge cadascun. L’objectiu del curs s’ha centrat en posar el text al centre. Segons Mateu Grau és el text el que indica com s’ha d’actuar i no pas el mètode interpretatiu.

Localitats Auditori

ATENCIÓ! Informació per a les localitats:

L’alumnat i professorat de 3A disposa de 10 invitacions x persona. Hauran d’enviar una llista amb el recull de totes les persones convidades a: comunicacio@esadib.com. Aquests convidats externs poden venir, exclusivament, el dia 18 a les 20h.

La resta de l’alumnat, el professorat i els treballadors i treballadores de l’ESADIB poden venir a veure la funció el dia 17 a les 18h. Si volen venir el dia 18, hauran d’esperar que tots els convidats de la llista ja hagin entrat.

Us hi esperem!