NOU CICLE: JOVES INVESTIGADORS EN ARTS ESCÈNIQUES

El passat dilluns 21 de novembre l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears inicià un nou cicle de conferències i xerrades amb el títol de: “Joves Investigadors en Arts Escèniques”, on volem donar a conèixer els treballs d’investigació en aquest camp que duen a terme joves graduats que realitzen estudis de postgrau en Màsters i Doctorats d’estudis teatrals nacionals i internacionals, centrats principalment en la pràctica escènica com a recerca (Practice as Research) i en els processos de creació artística.


El cicle el va obrir Pau Cirer Ferrà, graduat a la primera promoció de l’ESADIB, que recentment va presentar el seu treball de final del Màster Oficial d’Estudis Teatrals de l’Institut del Teatre i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el títol: “La màscara en la pedagogia Lecoq. Tipus i transversalitat pedagógica”.


En acabar la seva exposició, el ponent mantengué una interessant xerrada amb l’alumnat i el professorat de l’ESADIB, on destacà la importància del treball d’investigació sobre el fet actoral.

  • foto2
  • foto3