Pere Faura visita els alumnes de l’ESADIB

El programa L’ofici de l’actor per al curs 2017-18 s’iniciarà el pròxim divendres dia 15 de desembre, amb la visita de Pere Faura a l’ESADIB. El ballarí i coreògraf mantindrà un encontre amb els alumnes per tal de parlar de la realitat de l’ofici de l’actor i donar resposta als dubtes dels estudiants.

Pere Faura es va graduar a la School for New Dance Development d’Amsterdam al 2006 i aquell mateix any va entrar com a coreògraf resident al Teatre Frascati d’Amsterdam. El 2011 es va graduar a l’Amsterdam Master of Choreography i va tornar a Barcelona on va continuar produint nous espectacles amb la col·laboració de diversos centres de creació.

El seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com l’striptease, la musica disco, els musicals o el porno, remesclats en una coreografia multi-disciplinar entre tots els elements que conformen l’engranatge teatral.

L’ofici de l’actor és un programa en el que s’organitzen encontres entre professionals amb una trajectòria artística consolidada i l’alumnat de l’ESADIB.

Data: Divendres, 15 de desembre
Hora: 14:30 hores

Lloc: Auditori de l’ESADIB (carrer del Morer, 6. Palma)