PLENILUNI TALLER DE CREACIÓ DELS ALUMNES DE 3r, A CÀRREC DE PHILIPPE PEYCHAUD

Divendres 22 de gener els alumnes de tercer curs presentaren Pleniluni, primer taller de creació del present curs acadèmic corresponent a l’assignatura d’Interpretació III.

Procés de creació

Pleniluni és el resultat d’un taller de creació amb el noctambulisme com a temàtica d’investigació.
Els alumnes han començat amb l’observació d’activitats nocturnes a diversos llocs de l’illa (sortint de festa sense copes, trobant treballadors i habitants de la nit, contemplant les diferents il•luminacions a les ciutats i el camp). S’han constituït com a cor i han cercat llenguatges per transposar a l’escenari el material trobat. També s’ha recorregut als contes de la nostra infantesa i, en particular, al del Llop i les set cabretes per aportar tensió en la dramatúrgia.

Sinopsi:

Set alumnes actors, constituïts com a cor, conten, mimen i encarnen històries de nits.
Un conte abans d’anar a dormir, una nit profunda per a recuperar, una nit en blanc connectada a la xarxa social, una nit de feina.
Al fil d’aquestes activitats nocturnes, es redescobreix la nostra profunda addicció vital al cicle còsmic del dia i de la nit. El teatre es fa observatori i els personatges aprofiten per treure les seves pulsions, les mes reprimides.

Intèrprets: Lisandra Caires, Mada Cardell, Cintia de Luis, Sergi Francés, Joan González, Ángel Santana i Caterina Tugores.

Director del taller: Philippe Peychaud

Hora representació: 20h

Lloc: Auditori de l’ESADIB

AFORAMENT LIMITAT: Confirmau-hi l’assistència al 971 713 628 o a info@esadib.com

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05