PRESENTACIÓ DE LA PRIMERA PRODUCCIÓ REALITZADA PER GRADUATS DE L’ESADIB: EL VERÍ

Dia 3 de maig es presentà a l’ESADIB la primera producció realitzada per graduats del centre, la roda de premsa comptà amb l’assistència de Frederic Bibiloni, actor i un dels productors de l’obra, Biel Jordà, que els dirigeix i Miquel De Marchi, director de l’ESADIB.

Frederic Bibiloni agraí a l’ESADIB l’oportunitat de poder presentar a la comunitat educativa i als seus companys el seu primer producte com a una realitat. Discussions productives SL sorgeix com a conseqüència d’una necessitat dels seus fundadors, Frederic Bibiloni i Pedro Orell, a partir del descobriment d’una obra, una discussió de teatre, a primer curs. L’actor i productor explicà que l’objectiu és que la productora tingui una continuïtat, molta continuïtat, i doni espai als altres companys de l’escola que es graduaran.


En referència a El verí ens desvelà que es tracta d’un diàleg entre un aristòcrata i un actor sobre la veritat del teatre, una discussió que parla de la lluita de poders…decantada cap els poderosos.

L’estrena serà el 22 de setembre a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma.


Biel Jordà destacà la gran professionalitat d’ambdós actors i productors, i ha definit aquest assaig general o primer passi pel centre com “un regal per a tots els implicats: per a la companyia perquè té la possibilitat de mostrar el producte davant els seus companys i professors i veure la seva valoració de l’espectacle; per a l’ESADIB perquè és el primer resultat del que poden gaudir en primícia; per a mi perquè puc veure si anam ben encaminats amb la direcció. L’obra en sí és un regal i del més adient per presentar-la al centre perquè parla de la veritat del teatre”.


El director del centre explicà la gran satisfacció que suposa per a l’ESADIB la presentació d’aquesta iniciativa empresarial i escènica de dos dels primers graduats de l’escola, Frederic Bibiloni i Pedro Orell, i la qualifià com un èxit dels dos emprenedors que sent una mica compartit pel centre com a motor incentivador, provocador d’idees i constructor dels actors-creadors que finalment han sorgit. Miquel De Marchi va expressar el total recolzament que l’ESADIB els ofereix i la gran confiança de l’escola amb la promoció que ja ha sortit i amb les futures, per la seva qualitat professional i la capacitat de resposta que han mostrat al llarg dels seus anys al centre.

  • 01