El propers dies 21 i 22 de juliol de 2022, les alumnes de 3r A presenten el Taller de Creació: NO-RES. Dirigit per la professora Maria Bauçà.
Per primer cop, l’Escola Superior d’Art Dramàtic, ofereix una proposta diferent d’aquesta part pedagògica de l’assignatura d’Interpretació. Els tallers d’ambdos cursos seran presentats al carrer. Una manera d’iniciar un treball no només interpretatiu i de creació d’una peça, sinó també la recerca de la connexió entre les arts escèniques i l’espai públic.
Aquestes presentacions seran obertes a tot el public i no és necessari reservar previament.

+ SOBRE LA PEÇA:
NO-RES és una història sobre el sentit de l’existència humana. Una historia que es desplega un bon dia que Pierre Anthon s’aixeca de la seva cadira a l’aula, anuncia a mestre i companys que res no importa a la vida i se’n va per no tornar‐hi més. “Res té sentit, això fa molt temps que ho sé. Així que no val la pena fer res, ho acab de descobrir”. Els seus companys d’escola, desmoralitzats per la revelació, concebran un pla per intentar convèncer en Pierre Anthon, però sobretot a ells mateixos, que a la vida sí que hi ha coses que tenen importància, o potser tot això no és més que una enorme peça teatral on es tracta de fingir i de ser el millor en fer-ho?
– Direcció: Maria Bauçà
– Interprets:
– Tècnic: Alberto Cubillo
– Dia de representació: 21 i 22 de juliol de 2022
– Hora: 18:45 punt de trobada a l’ESADIB.
– Entrades: obert a tot el públic sense reserva prèvia.