El propers dies 28 i 29 de juliol de 2022, les alumnes de 3r B presenten el Taller de Creació:OPERACIÓ CAPUTXETA VERMELLA. Dirigit pel professor Xavier Núñez.
Aquesta proposta serà presentada al carrer, seguint la nova iniciativa de la proposta del departament d’Interpretació de l’ESADIB.
La presentació és oberta a tot el públic i no és necessari reservar entrada, només es requereix arribar al punt de trobada, Plaça Quadrado de Palma, a les 18:45 h.

+ SOBRE LA PEÇA:

Una plaça, un món romput i un grup de milicians obligats a atrinxerar-se. Carles, Júlia, Àngela i Llúcia es veuen empesos a reviure la memòria històrica convertida en present i a dubtar del seu futur.

Portes tancades produint el so més horrible; maletes que s’allunyen, nins cridant, gent corrent, joguines rompudes i, de sobte, silenci.

En temps de guerra mai et pots quedar sols mirant. ​​​​​​​

 

Fitxa artística

· Direcció: Xavier Núñez · Fotografia: Malena Rojo · Disseny cartell: Laura Aba · Disseny programa: Kelly Martínez · Escenografia i construcció d’armes: Alberto Cubillo · Tècnic: Albert Vizcarro · Espai sonor: 3r B, “Arrival”, “Condolence”, “Dones”, “Gallo rojo, gallo negro” · Intèrprets: Marina Caballero, Núria Martín, Coke Martín i Marc Torres · Agraïments: AAVV Canamunt, Miquel de Marchi, Mercè Sancho, Mateu Grau, Xavier Frau, Arantxa Lepe i Blanca Moragues.

Agraïments: 

AAVV Canamunt, Miquel de Marchi, Mercè Sancho, Mateu Grau, Xavier Frau, Arantxa Lepe i Blanca Moragues.

  • Data: 28 i 29 de juliol
  • Lloc de representació: Plaça Quadrado, Palma.
  • Hora:  trobada a les 18:45h – inici de la representació a les 19:00h
  • Entrades: sense reserva prèvia – Obert a tot el públic.