PROGRAMA DE PORTES OBERTES 2007-08

El Programa de Portes Obertes de l’ESADIB del curs acadèmic 2007-08 va iniciar-se el mes de març amb la finalitat d’orientar i d’informar a tots els centres de secundària i batxillerat de les Illes Balears de l’oferta formativa de l’ESADIB.

El programa consisteix en visites concertades a la seu de l’ESADIB per als centres de Mallorca i la presentació dels estudis per part del coordinador acadèmic de l’ESADIB, als centres de Menorca, Eivissa i Formentera. Aquestes activitats consisteixen:
·Menorca, Eivissa i Formentera:
El coordinador acadèmic de l’ESADIB visita els centres interessats i realitza una sessió informativa sobre l’escola, la seva oferta formativa i les sortides professionals existents.
·Mallorca:
La jornada de portes obertes, anomenada “VINE A L’ESADIB”, consisteix en una visita a les instal·lacions de l’ESADIB i en una sessió informativa sobre l’escola, la seva oferta formativa i les sortides professionals existents.

Des de l’inici de la campanya fins avui hi han participat 501 estudiants, dels quals 127 corresponen a centres de Menorca, 244 de Mallorca i 130 d’Eivissa.

El programa continua obert, si voleu més informació telefoneu al 971 713 628.

  • Foto 03
  • Foto 04
  • Foto 05