RODA DE PREMSA: NOVETATS PER AL CURS 2008-09 A L’ESADIB. 01-OCTUBRE

El director de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears ha presentat les novetats del nou curs que avui comença. La implantació del tercer curs dels estudis superiors d’art dramàtic, especialitat d’interpretació, opció textual, les noves assignatures (doblatge, clown, esgrima, entre d’altres) i el nou professorat que s’hi incorpora per impartir-les.

Carles Molinet ha expressat la seva satisfacció per la incorporació d’aquests professionals de primer nivell a l’ESADIB. L’equip docent de l’escola està conformat per professionals altament qualificats amb un destacat currículum i prestigi a nivell nacional i internacional.


A més dels estudis superiors, el director de l’ESADIB ha parlat del primer programa de postgrau de l’ESADIB i títol propi de la UIB, el Postgrau en gestió escènica, programa pioner en una doble vesant: és el primer postgrau en ensenyaments artístics superiors a les Illes Balears i el primer específic en gestió escènica a l’estat espanyol quant a continguts. A més, presenta una estructura modular innovadora, que possibilita la matriculació dels interessats en qualsevol moment de l’any acadèmic.


També ha presentat el programa previst de Formació contínua- cursos per a professionals d’aquest curs 2008-09 amb professorat especialista.

El primer d’aquests cursos que s’iniciarà aquest mes d’octubre ha tingut una gran acollida. Sergi Belbel i J. Sanchis Sinisterra, dos dramaturgs de reconeixement mundial i formadors prestigi, impartiran el Taller d’escriptura dramàtica, organitzat conjuntament amb el Teatre Principal de Palma.

  • FOTO 02