RODA DE PREMSA: OFERTA FORMATIVA DE L’ESADIB 2009

Dimarts 24 de febrer, el director general de Formació professional i Aprenentatge permanent i vicepresident de la Fundació per a l’ESADIB, Sr Miquel Mestre, i el director de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, Sr Carles Molinet van presentar els cursos de Formació contínua, amb la presència del professor del curs L’art del moviment, Sr Norman Taylor. A més van presentar el Curs de doblatge (Montserrat Miralles) i el Curs de bufó (Philippe Gaulier), que s’impartiran els mesos de febrer, març i abril del 2009 a l’ESADIB.

També informaren de l’inici de l’Expert universitari en Gestió de recintes escènics i producció, segon programa del Postgrau en Gestió Escènica de l’ESADIB i títol propi de la UIB, que començarà el 27 de febrer, i de l’elaboració del currículum de 4t curs dels estudis superiors d’art dramàtic en l’especialitat d’interpretació, les noves assignatures i places de professorat per a 4t (Interpretació davant càmera, Dicció castellana i Teoria dramàtica contemporània). El curs 2009-10 sortirà la primera promoció de Titulats superiors de l’ESADIB.

El director de l’ESADIB va parlar de la incorporació a l’oferta formativa de l’ESADIB de dos nous programes: el de Conferències- Classe oberta, adreçat als alumnes de l’ESADIB i als professionals i gent interessada en les arts escèniques, i el cicle “L’ofici de l’actor”, que consistirà en uns encontres entre professionals amb trajectòria artística consolidada i els alumnes de l’ESADIB. Ambdós programes seran impartits per docents, investigadors i professionals amb rellevància nacional i internacional.

Una altra de les novetats del curs 2008-09 és la participació de l’ESADIB com escola associada en els cursos d’estiu de l’escola europea Prima del Teatro: European School for the Art of Actor (San Miniato-Pisa). En aquests cursos hi col?laboren escoles d’arreu del món com Moscou, Shangai o Berlín, i seran impartits per docents procedents de diverses escoles i amb prestigi internacional. Les dates previstes són del 25 de juny al 6 de setembre en diferents torns i continguts.

Carles Molinet va fer referència al nou Programa de Portes Obertes 2009 de l’ESADIB que començarà el mes de març i que s’ofereix a centres amb alumnat de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat per tal de que coneguin l’oferta formativa de l’ESADIB.

  • 01