RODA DE PREMSA: SIGNATURA DE LA DONACIÓ DEL LLEGAT DORIS WELLS

Divendres 20 de juny es va signar el contracte de donació del llegat de l’actriu veneçolana Doris Wells al fons Bibliotecari de l’Escola Superior d’Art Dramàtic, amb la presència del vicepresident de la Fundació i director general de Formació Professional i Aprenentatge permanent, Sr. Miquel Mestre, de la Sra. Marielva Risquez i del Sr. Eric Burger en representació d’IMAGONEM- ATSF.

El director de l’ESADIB va presentar l’acte, va agrair la donació dels llibres i remarcà la importància dels intercanvis i donacions públiques i privades a la biblioteca pel seu creixement qualitatiu. La dotació de llibres de la biblioteca de l’ESADIB, actualment arriba als 1000 volums, si sumam els fons propis, una donació que va fer l’Institut del Teatre i la donació Doris Wells.

A continuació van intervenir la Sra. Marielva Risquez Buonafina, filla de l’actriu Doris Wells, la qual va fer un sentit homenatge de la figura de la seva mare, destacant-ne la qualitat professional i personal i agraí a l’associació IMAGONEM-ATSF el seu suport.

El Sr. Eric Burger, president d’IMAGONEM-ATSF, va expressar la seva satisfacció per haver aconseguit realitzar aquest somni.

Tancà l’acte el Sr. Miquel Mestre, vicepresident de la Fundació per a l’ESADIB i director general de Formació Professional i Aprenentatge permanent, el qual expressà l’agraïment de la Fundació per aquesta donació, destacant el valor personal d’aquest llegat i el significat de fer-ho a la nostra institució, com a garantia de futur. I també destacà el valor d’interculturalitat que du implícit el teatre i la música, llenguatges sense fronteres.

  • foto 01
  • foto 02