SERGI BELBEL I EL JOC DE LA TEATRALITAT S’ESTRENEN A L’ESADIB

Sergi Belbel impartí ahir la primera sessió del taller El joc de la teatralitat, un dels dos tallers que integren el Taller d’escriptura dramàtica organitzats pel Teatre Principal de Palma i l’Escola Superior d’Art Dramàtic. Aquesta primera sessió consistí en una introducció pràctica a l’escriptura, com és el procés de creació escriptural a partir del full en blanc. Els participants al taller realitzaren exercicis de “blancs”, consistents en omplir els buits d’escenes dramàtiques reals on s’han sostret rèpliques, indicacions, etc.

Belbel realitzarà un total de 32 hores de taller repartides en sis sessions, a la darrera de les quals es farà la lectura de les peces de teatre breus escrites pels participants.

El segon taller, Dramatúrgies de la fragmentació, serà impartit per J. Sanchis Sinisterra del 21 al 29 de novembre.

El gran interès en formació en dramatúrgia a les Illes Balears ha quedat reflectit en el gran nombre de sol·licituds de preinscripció al Taller, que ha triplicat el nombre de places. Aquest bona acollida fa que l’organització es proposi mantenir l’estructura de cursos i tallers de dramatúrgia per a properes edicions.

  • foto02
  • foto03
  • foto04
  • foto05