Taller de teatre social i drets humans en el context de Palestina

El dijous 6 de juny a les 16.44 té lloc el Taller de teatre social i drets humans en el context de Palestina a l’ESADIB, dinamitzat per Catalina Nebot*.

El taller forma part d’una iniciativa d’ UNRWA Illes Balears**, l’Agència de Nacions Unides per a la població refugiada de Palestina. A través de l’eina transformadora del teatre treballarem els drets humans i coneixerem de més a prop la situació humanitària de la població refugiada de Palestina. Comptarem amb el testimoni de Suha Alnajjar (refugiada palestina resident a Sevilla) i buscarem formes i reflexions sobre com sensibilitzar el nostre entorn a través de les dinàmiques del teatre social.

 

Aquesta activitat ha estat organitzada gràcies al suport de la Direcció General de Cooperació o Immigració del GOIB i la ESADIB en el marc del projecte “Teatre social i drets humans”.

Per poder participar, heu d’omplir el següent formulari.

Organitza l’Associació d’alumnes de l’ESADIB

 

*Catalina Nebot

Llicenciada en Sociologia a la Universitat de Barcelona, Màster en Mediació i Gestió de Conflictes en la Universidad Ramón Llull de Barcelona i Titulada en Eines Artístiques per a la Intervenció Social a l’ Escola Patothom de Barcelona. A partir del 2013 i fins a l’actualitat he treballat realitzant projectes d’intervenció social i comunitària, fent servir l’art com a eina per a la promoció de la convivència i la transformació social per al Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, pel Servei d’ Educació, Família, Majors i Immigració de l’Ajuntament de Palma per a l’Ajuntament de Marratxí i amb la ONG Assemblea de Cooperació per la Pau. En aquest període també he estat la formadora del curs Teatre de les Oprimides; una eina per a la transformació en entorns educatius finançat per a l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la Universitat de les Illes Balears

**UNRWA Illes Balears

UNRWA és l’Agència de les Nacions Unides establerta per l’Assemblea General el 1949 amb l’objectiu de proporcionar assistència i protecció a la població refugiada de Palestina, que compta amb més de 5,8 milions de persones. La missió d’UNRWA és ajudar i protegir la població refugiada de Palestina a Jordània, Líban, Síria, Cisjordània i la franja de Gaza tot esperant una solució justa a la seva difícil situació. L’Agència treballa en educació, salut, protecció, serveis socials, infraestructura i millora dels campaments (58), microfinances, i ajuda humanitària i d’emergència, tant en temps de conflicte com de relativa calma.