VIDA CURTA D’UNA SEMIRECTA TALLER DE CREACIÓ, a càrrec de Philippe Peychaud

Dijous, 12 de gener, els alumnes de tercer curs presentaren Vida curta d’una semirecta, primer taller de creació del present curs acadèmic corresponent a l’assignatura d’Interpretació III.

Vida curta d’una semirecta és el resultat d’un taller de creació, amb els mons paral·lels com a temàtica d’investigació. Els nou alumnes s’han interessat pels efectes de les tecnologies numèriques sobre la realitat (geolocalització, fantasies virtuals, realitat augmentada…), i com aquestes afecten els vincles entre l’individu i el col·lectiu. Han observat situacions de la vida quotidiana a Palma (carrers, places, transport públic…) on coexisteixen espais reals i espais virtuals.

Sinopsi:

Una multitud de vianants envaeix l’espai. Cadascú d’ells té una vida curta, reduïda al nombre de passos necessaris per travessar un carrer, una plaça: el temps d’un segment de recta. Els transeünts caminen, es creuen, sense considerar-se, connectats a mons virtuals, fins que un esdeveniment per casualitat els vincula. Aleshores neix una emoció comuna, una consciència i una força col·lectiva que els uneix i els transcendeix. N’abusen. Un seductor arquitecte aprofita per alienar-los organitzant un exèrcit arrogant. Vol emular els déus, però ineluctablement, els passos de cada vianant retornen a la recta traçada pel destí.

Intèrprets: Guillem Casals, Lorena Faus, Mar Fiol, Marina Francés, Daniel Páscoa, Jéssica Pinto, Joan Riera, Mar Serna i Jorge Suárez.

Director del taller: Philippe Peychaud

  • b
  • c
  • d