VISITA DEL DIRECTOR D’IB3 A L’ESADIB

Divendres 22 de maig el director general d’IB3, Antoni Martorell, juntament amb els membres de l’equip directiu de l’ens públic, van visitar l’Escola Superior d’Art Dramàtic acompanyats pel director de l’ESADIB, Carles Molinet, i els membres del Consell de Direcció de la Fundació. La directiva d’IB3 va realitzar la visita a l’edifici i a les instal·lacions de l’escola mentre es desenvolupaven les classes dels diferents cursos dels estudis superiors d’art dramàtic. Seguidament Antoni Martorell signà en el Llibre de visites del centre.

El director d’IB3 va fer una valoració molt positiva de la tasca que s’està realitzant a l’ESADIB i de la necessitat d’intèrprets amb una preparació adequada, en un centre de formació amb unes característiques qualitatives, de nivell i de grau, del qual sortiran els actors de les nostres sèries i professionals de doblatge. A més destacà que moltes de les tècniques que s’hi ensenyen formen part dels coneixements necessaris també de la comunicació audiovisual (presentadors, comunicadors, etc..). L’aposta d’IB3 per esdevenir una televisió de proximitat està directament relacionada amb la contractació de professionals amb una bona formació i que visquin a la nostra comunitat.

Carles Molinet expressà la seva satisfacció per la visita i els agraí el suport que demostren a l’ESADIB, just en aquest període de preinscripció, ja que aquest model de televisió de proximitat i en la nostra llengua, permetrà majors facilitats per a la integració laboral dels titulats superiors de l’ESADIB.